Παοκ Πασ Γιαννινα / ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Χουάν Ντομίνγκεθ κόντρα στον Απόλλωνα

Παοκ Πασ Γιαννινα / ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Χουάν Ντομίνγκεθ κόντρα στον Απόλλωνα. Γίνετε συνδρομητές τώρα και κερδίστε 10 ευρώ για τις αγορές σας στο store.paokfc.gr: Ο παοκ συνέχισε την αγωνιστική άνοδό του μετά το ματς κυπέλλου με τον λεβαδειακό και έσπασε το αήττητο του πασ γιάννινα με γκολ που ήρθε από τα… μαγικά κεφάλια μάτος και πρίγιοβιτς. Ο παοκ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον πασ γιάννινα (15/2, 17:15) στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο ραχμάν μπάμπα. Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Οι καιρικές συνθήκες των ιωαννίνων οδηγούν στην αλλαγή έδρας και ώρας της αναμέτρησης του πασ γιάννινα με τον παοκ για την 22η.


Ο χριστοβασίλης από τα «κολλητιλίκια» με τον παοκ έφτασε στην. Ο πασ γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Ο παοκ συνέχισε την αγωνιστική άνοδό του μετά το ματς κυπέλλου με τον λεβαδειακό και έσπασε το αήττητο του πασ γιάννινα με γκολ που ήρθε από τα… μαγικά κεφάλια μάτος και πρίγιοβιτς. Ο δημήτρης μάνος, μετά την σέντρα του μπουκουβάλα, βγήκε στην πλάτη της άμυνας του παοκ από οριακή θέση οφσάιντ, πλάσαρε τον πασχαλάκη και έφερε το ματς. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ from www.newsit.gr

Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Οι καιρικές συνθήκες των ιωαννίνων οδηγούν στην αλλαγή έδρας και ώρας της αναμέτρησης του πασ γιάννινα με τον παοκ για την 22η. Ο πασ γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Πασ γιάννινα και παοκ διασταυρώνουν τα… ξίφη τους. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Ζωντανά η αναμέτρηση της superleague. Ο χριστοβασίλης από τα «κολλητιλίκια» με τον παοκ έφτασε στην.

Ο παοκ συνέχισε την αγωνιστική άνοδό του μετά το ματς κυπέλλου με τον λεβαδειακό και έσπασε το αήττητο του πασ γιάννινα με γκολ που ήρθε από τα… μαγικά κεφάλια μάτος και πρίγιοβιτς.

Ο παοκ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον πασ γιάννινα (15/2, 17:15) στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο ραχμάν μπάμπα. Φώτης φωτιάδης (επσ καστοριάς) βοηθοί: Μικράς ασίας γήπεδο τούμπας θεσσαλονίκη, 54351. Ο χριστοβασίλης από τα «κολλητιλίκια» με τον παοκ έφτασε στην. Η ομάδα του πάμπλο γκαρσία βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά. Ο πάμπλο γκαρσία έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Ο παοκ συνέχισε την αγωνιστική άνοδό του μετά το ματς κυπέλλου με τον λεβαδειακό και έσπασε το αήττητο του πασ γιάννινα με γκολ που ήρθε από τα… μαγικά κεφάλια μάτος και πρίγιοβιτς. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται τον πασ. Ζωντανά η αναμέτρηση της superleague. Με νίκη του πασ γιάννινα έληξε, σήμερα, αγώνας με τη λαμία, στο πλαίσιο της super league 1. Ο παοκ κέρδισε πέναλτι στο 19' σε χέρι του οικονομόπουλου με τον βιεϊρίνια με μια κακή εκτέλεση να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Γίνετε συνδρομητές τώρα και κερδίστε 10 ευρώ για τις αγορές σας στο store.paokfc.gr: Δευτέρα, 15 φεβρουαρίου 2021 την εκτέλεση ανέλαβε ο βιεϊρίνια, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε ο παοκ στην αθήνα για το σημερινό (15/2, 17.15) παιχνίδι κόντρα στον πασ, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ για να διεκδικήσει στο. Μικράς ασίας γήπεδο τούμπας θεσσαλονίκη, 54351.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ - Ειδήσεις
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ - Ειδήσεις from www.newsit.gr

Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Η ομάδα του πάμπλο γκαρσία βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά. Ο χριστοβασίλης από τα «κολλητιλίκια» με τον παοκ έφτασε στην. Οι ηπειρώτες μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν την πρόκριση… Ο πασ γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Ο πάμπλο γκαρσία έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Μικράς ασίας γήπεδο τούμπας θεσσαλονίκη, 54351.

Οι καιρικές συνθήκες των ιωαννίνων οδηγούν στην αλλαγή έδρας και ώρας της αναμέτρησης του πασ γιάννινα με τον παοκ για την 22η.

Ο παοκ κέρδισε πέναλτι στο 19' σε χέρι του οικονομόπουλου με τον βιεϊρίνια με μια κακή εκτέλεση να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Με νίκη του πασ γιάννινα έληξε, σήμερα, αγώνας με τη λαμία, στο πλαίσιο της super league 1. Ο πάμπλο γκαρσία έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι. Μικράς ασίας γήπεδο τούμπας θεσσαλονίκη, 54351. Ζωντανά η αναμέτρηση της superleague. Οι καιρικές συνθήκες των ιωαννίνων οδηγούν στην αλλαγή έδρας και ώρας της αναμέτρησης του πασ γιάννινα με τον παοκ για την 22η. Γκολ για τον πασ γιάννινα! Ο πασ γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα του πάμπλο γκαρσία βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά. Το «δέκα στα δέκα» μέσα στην τούμπα θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο παοκ. Δευτέρα, 15 φεβρουαρίου 2021 την εκτέλεση ανέλαβε ο βιεϊρίνια, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο πασ γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Ζωντανά η αναμέτρηση της superleague. Η ομάδα του πάμπλο γκαρσία βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά. Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται τον πασ.

Πήρε και Σονγκό ο ΠΑΣ - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα ...
Πήρε και Σονγκό ο ΠΑΣ - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα ... from sportdog.gr

Η ομάδα του πάμπλο γκαρσία βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά. Ο πάμπλο γκαρσία έχει δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Το «δέκα στα δέκα» μέσα στην τούμπα θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο παοκ. Γίνετε συνδρομητές τώρα και κερδίστε 10 ευρώ για τις αγορές σας στο store.paokfc.gr: Μικράς ασίας γήπεδο τούμπας θεσσαλονίκη, 54351. Ο πασ γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε ο παοκ στην αθήνα για το σημερινό (15/2, 17.15) παιχνίδι κόντρα στον πασ, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ για να διεκδικήσει στο. Οι ηπειρώτες μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν την πρόκριση…

Γκολ για τον πασ γιάννινα!

Το τρένο του παοκ δεν σταμάτησε ούτε με τον πασ. Γίνετε συνδρομητές τώρα και κερδίστε 10 ευρώ για τις αγορές σας στο store.paokfc.gr: Ο παοκ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον πασ γιάννινα (15/2, 17:15) στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο ραχμάν μπάμπα. Ο δημήτρης μάνος, μετά την σέντρα του μπουκουβάλα, βγήκε στην πλάτη της άμυνας του παοκ από οριακή θέση οφσάιντ, πλάσαρε τον πασχαλάκη και έφερε το ματς. Μικράς ασίας γήπεδο τούμπας θεσσαλονίκη, 54351. Φώτης φωτιάδης (επσ καστοριάς) βοηθοί: Δευτέρα, 15 φεβρουαρίου 2021 την εκτέλεση ανέλαβε ο βιεϊρίνια, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Πασ γιάννινα και παοκ διασταυρώνουν τα… ξίφη τους. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι. Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε ο παοκ στην αθήνα για το σημερινό (15/2, 17.15) παιχνίδι κόντρα στον πασ, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ για να διεκδικήσει στο. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Το «δέκα στα δέκα» μέσα στην τούμπα θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο παοκ.


Posting Komentar

0 Komentar

close